New Moon, tonight!





Jag har längtat efter denna filmen,
Jag Älskar vampyrer, jag vill också vara en. Edward kom och bit mig!




Kommentarer
Postat av: A

Hej min fina vän.

Ikväll är det min tur att se Edward på bioduken :) Ska be honom komma och bita oss båda!

Har ringt dig innan, men du svarade inte. Du kan ju ringa sen om du har tid. Eller så kan vi väl försöka ses lite i veckan, och prata om ALLT.. Känns som vi båda har så mycket i tankarna just nu. Hade varit så skönt och bara så släppa ut allt liksom. Och hitta lösningar på alla våra problem!

Jag känner samma som dig, att jag är vilsen.. och fast på något vis. Det du pratade om i ett tidigare inlägg. Men det borde ju finnas en bra, vettig lösning, tycker man. Så om du har tid för mig en timme i veckan, (innan vi ska till underbara idoool) så tycker jag vi pratar som galningar då :)

När jag berättar för folk att vi ska dit, så får jag svaret "HAHA, fan vilken tönt du är". Hahaha.. Är vi töntar? :)

Idag har jag legat i sängen fram till fyra, och sovit från och till. Det behövde jag verkligen, ashärligt. Sen ska jag unna mig en pizza också, haha.

DUU! Niklas ringde mig nyss, idolerna har kommit in på O'learys. Dom sitter där och äter nu. ERIK ÄR DÄÄÄR. Jag dör. Jag sa att han skulle ta autograf, haha, men jag tror inte han gör de. Shit, jag känner mig som en riktig fjortis :P

Nå ja. Tycker vi ska prata ut i veckan, så vi mår bättre. Verkar som att alla mår dåligt just nu :(

Vi hörs sen!

Puss puss <3<3

2009-11-22 @ 17:13:09
Postat av: Paulina

Vad tyckte du om filmen?? Visst är han HET? Svarade precis på ditt sms, konstigt... för jag har inte haft några missade samtal :( Men vi får ringas idag! :) Absolut, vi kan träffas nån dag i veckan och prata om Allt! Hade varit bra, så får vi försöka hitta lösningar till allt. Tur vi har varandra iallafall!!

Haha... jag tycker inte det är töntigt, vem säger det? jag tycker faktiskt vi är skitcoola som ska dit! Och ännu coolare att vi ska ha plakat!!! :) haha.. Ska vi träffas tisdag eller torsdag och göra dom??

Åh va skönt att ligga i sängen till 4, och sen pizza på det :) Min helg har varit nåt liknande. Har bara legat som en degklump hela helgen. Inte gjort ett skit!

VAA?!! Varför ringde du inte mig, så kunde vi kört dit i 190 och trakasserat dom?! Du kunde hängt på Erik och jag på Tove!! Skaffade Niklas autograf till dig då?? fjortis for life!!! haha

Ja vi Måste prata ut!!!

PUSSS min vän!

2009-11-23 @ 08:43:20
URL: http://mepaulina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0